Illustraties & Design

Geofilters

Openbare illustraties voor locatie.

Snapchat Geofilters

In mijn vrije tijd heb ik verschillende Snapchat Geofilters gemaakt voor grote en kleine steden of dorpen in Nederland, en enkele geofilters voor steden buiten Nederland. Ik heb mij vooral gefocusted op steden in Nederland omdat ik het leuk vindt om de filters zelf te gebruiken of ze te zien door bekenden.

Hieronder een lijst van alle steden (locaties) in Nederland waar een filter van mij live is:

Geofilters

Filters voor bedrijven

Een paar keer ben ik benaderd voor een filter te maken voor een evenement van een grote studentvereniging. Hiervoor gelden andere regels dan een filter op een locatie, hier moet je uiteraard ook voor betalen want het telt als een advertentie.

Voor deze filters heb je ook meer vrijheid omdat ze niet met de regio hebben te maken. Dit zorgt ervoor dat ik mijn creatieve vrijheid kan loslaten op een mooi design :).

Zoals je hier kan zien, het werkt echt! Van iedereen die de filter kan zien heeft 67% hem ook nog gebruikt, dit zorgt ervoor dat de filter meer dan 70.000x is bekeken in totaal. Dit is ideaal voor als je nieuwe leden wilt werven.

Filter voor een evenement met verschillende sporten in de zomer, 's avonds waren er ook feesten bij dit evenement. Thema was: Spring break.

Skitrip van de vereniging. Deze filter had in de app ook nog een animatie (bewegende sneeuwvlokken en draaiend logo).

Feestavond van de vereniging, locatie was in een oude kerk.